Waarom de airfryer een goed plan is

Waarom de airfryer een goed plan is

De airfryer is al jaren niet meer weg te denken uit de meeste huishoudens. En dit is met een goede reden. De airfryer heeft namelijk nog veel meer voordelen. In dit artikel leggen wij je graag uit waarom de airfryer een goed plan is.


air-fryer

Wat is een airfryer?

Voor wie de airfryer nog niet kent leggen we eerst even uit wat een airfryer precies is. Een airfryer is simpel uitgelegd een mandje met een ventilator en warmte systeem erboven. De airfryer, ook wel hete lucht friteuse genoemd, maakt gebruikt van de convectiemethode. De hete lucht draait continu rond in de pan waardoor gerechten gelijkmatig worden gegaard en er een knapperige korst ontstaat.

De airfryer, een gezondere keuze

De airfryer is een gezondere keuze vergeleken met een friteuse. Doordat je geen frituurvet nodig hebt voor het bereiden van patat en snacks zijn deze dus ook minder vet. Twijfel je dus of je een airfryer of een friteuse wilt aanschaffen? Dan bevelen wij je van harte de airfryer aan.

Natuurlijk kun je veel meer met een airfryer dan alleen maar patat en snacks maken. De airfryer is eigenlijk een alleskunner. Je kunt er je vlees in bereiden zonder dat je extra vet hoeft toe te voegen. Ook is de airfryer een kei in het bereiden van groenten. Je kunt zelfs koek, cake en taarten bereiden in de airfryer!

Geen stank meer

Nog één van de voordelen van de airfryer is dat patat bakken voortaan niet meer in de schuur hoeft. De airfryer geeft nagenoeg geen stank. Hierdoor kun jij je patat, snacks of andere gerechten gewoon lekker in de keuken bereiden.

Airfryers in verschillende maten

De airfryer is verkrijgbaar in verschillende maten. Je hebt hele kleine airfryers voor mensen die alleen wonen. De XXL airfryer is het grootst en geschikt voor 4 tot 5 personen.

Accessoires voor de airfryer

Voor de airfryer zijn verschillende accessoires te koop. Sommige accessoires zijn meegeleverd, maar anderen kun je loskopen. Zo zijn er bijvoorbeeld taartvormpjes, grillroostertjes, bakplaatjes en nog veel meer accessoires die in de airfryer passen. Kijk wel even goed welk formaat airfryer je hebt. Meestal staat in de winkel of op websites wel aangegeven voor welke airfryer een accessoire geschikt is.

Ben jij al fan?

Ben jij al fan van de airfryer? Of twijfel je nog? Wij bevelen de airfryer in ieder geval van harte aan. Dit veelzijdige apparaat kan echt jouw leven een stukje gemakkelijker en gezonder maken. Ga eens op onderzoek uit. Misschien kunnen mensen in je omgeving je meer vertellen over hun ervaring met de airfryer. Succes!

Meer TE WETEN KOMEN

kip


Lees Meer

kruiden


Lees Meer

verse groenten


Lees Meer